Missie

Wat zijn mijn drijfveren?

Mooie dingen maken

Als technisch creatieveling ben je het liefst altijd bezig met het creëren van mooie producten. Of het nu gaat om een goed ontwerp of om een technisch hoogstandje met een complexe programmeerfunctie: de uitdaging om zowel op technisch als esthetisch gebied iets af te leveren waar de klant blij van wordt, dat is waar ik het voor doe!

Persoonlijke data moet van jou blijven

Jouw het inzicht geven in je persoonlijke, waardevolle data op het internet, in een tijdperk waarin social media een steeds prominentere plaats in ons leven heeft ingenomen.

Het internet is grenzeloos

Het internet is als een landschap zonder grenzen. Dat landschap biedt kansen voor iedereen. Deze kansen vergroot ik door iedere dag nieuwe kennis op te doen. Met deze kansen en nieuwe kennis zijn er tal van mogelijkheden om te kunnen voldoen aan de (soms complexe) vraag van de klant.

"Getting Real"

Het is de kunst om altijd zo snel mogelijk een eerste werkende versie van een product te realiseren. Daarmee kan dan worden getest en gewerkt, om vervolgens te gaan optimaliseren naar een eerste echte live versie.

Geïnspireerd door Getting Real van 37signals: https://gettingreal.37signals.com/