Drupal

Ik gebruik Drupal voor het eenvoudig oplossen van ambitieuze & complexe vraagstukken voor het MKB, zelfstandig ondernemers en kleinere organisaties

Drupal wordt vaak vergeleken met andere CMSen zoals WordPress, Joomla, Craft CMS of TYPO3. Daarmee doe je het systeem tekort. Het is een digitaal Zwitsers zakmes. Je kunt het ook inzetten als CRM, ERP, CDP, API platform, CDN of intranet. Deze oplossingen met Drupal worden vaak gebruikt door grote organisaties zoals NGO's, overheidsinstellingen, multinationals en enterprise ondernemingen.
Als je op zoekt ben naar zo'n grootse oplossing, dan kan ik je daar niet bij helpen. Wie je daar wel bij kunnen helpen is Atom in Rotterdam of neem een kijkje op de partners pagina van Stichting Drupal Nederland.


Als ondernemer met een eenmansbedrijf (eenmanszaak / zzp'er) ben ik beperkt in wat ik kan waarmaken met Drupal. Dat neemt niet weg dat ik wel ambitieuze doelen heb. Één belangrijk doel is om met de kracht van Drupal als CMS eenvoudige content beheer oplossingen te realiseren. Een van de grote krachten van Drupal is namelijk dat het geweldig flexibel is. Tegelijkertijd is dat een valkuil waardoor het systeem exponentieel ingewikkeld kan worden.

Grip op je content en eenvoudige interactie vraagt om complexe oplossingen. Om die te mogen bedenken en uit te werken ceëert bij mij een stroom aan energie ⚡.

Drupal is a registered trademark of Dries Buytaert.

Wat beloof ik?

  • Ik maak je Drupal website eenvoudig in gebruik, waardoor werken in het CMS aan jouw website een plezier wordt
  • Ik zorg ervoor dat je website veilig en up-to-date blijft middels periodieke updates
  • Ik ben altijd beschikbaar voor je Drupal vragen
Maak een afspraak om nader kennis te maken. Ik laat je dan ook graag zien met een demo hoe ik deze beloftes waarmaak.

Kleinschalig en regionaal

Zelf noem ik me ook wel eens een technisch, creatieve generalist met Drupal als specialisme.

Alle werkzaamheden verricht ik met mijn eenmansbedrijf Sebastix vanuit mijn kantoorhub in conferentiecentrum Bovendonk Hoeven. Die locatie vind je in regio West-Brabant tussen Roosendaal en Breda.

Het liefst ga ik op de (wielren/gravel)fiets naar mijn klanten of andere afspraken toe. Is het slecht weer? Dan pak ik de Ford Nugget buscamper.

Aanbod

Wat kost het?

Als zelfstandig ondernemer of MKB organisatie begrijp ik dat je vaak werkt met een beperkt budget. Ik probeer daar mijn aanbod altijd op aan te sluiten zonder concessies te willen doen aan kwaliteit en service.

Onderhoudscontract
Vanaf € 1440,- per jaar.
Je Drupal website wordt maandelijks bijgewerkt met de laatste updates.
Hosting
Vanaf € 350,- per jaar.
De code en de database van je site staan op een geschikte server in een Nederlandse datacenter.
Doorontwikkeling / aanpassingen / troubleshooting
Vanaf € 90,- per uur.
Educatie
Prijs op aanvraag.
Ik deel mijn Drupal kennis graag zoals je ook op mijn blog kunt lezen.
Second opinion
Prijs op aanvraag.
Ben je benieuwd hoe iemand van buitenaf naar jouw Drupal site en architectuur kijkt? Of heb je een voorstel gekregen die je wilt laten controleren op 'bullshit'? Ik kijk graag mee met een open, kritische en pragmatische blik.

Expertises

Drupal

Site-building, paragraphs, commerce, custom module & theme development, CI/CD, social network / community platform, push notificaties, danse, progressive web application, caching

Overige tooling

Vuejs, interaction design, PenPot, Tailwind CSS, Vanilla CSS framework, Symfony PHP, product owner, Docker, agile scrum, Linux, Gitlab CI/CD, Bitcoin Lightning, Nostr

Ja, ik word blij van complexe Drupal vragen en problemen 🤓

col-4
col-8